Audi verkopen

Auto Direct Verkopen is de online specialist voor het inkopen van uw Audi 80, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi A8 of andere Audi. Door onze jarenlange ervaring in het voeren van een groot allround auto bedrijf beschikken de taxatie specialisten over de juiste kennis van alle merken en typen auto’s om u snel en eenvoudig het juiste bod op uw Audi aan te bieden. Op deze wijze kunt u uw auto met een gerust hard verkopen. Onze auto taxateurs beschikken tevens over de kennis van bijvoorbeeld: BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen

Werkwijze inkoop Audi?

Het is heel eenvoudig om uw Audi te verkopen. Om te weten wat uw tweedehands auto waard is, zullen wij hem eerst taxeren. Dit kan zowel telefonisch als via het online taxatieformulier. Op basis van de door u verstrekte gegevens doen wij een bod op uw Audi zodat u direct de verkoop van uw Audi kan afronden. Een taxatie voor de inkoop van uw auto is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Accepteert u ons bod, dan komen wij uw auto gratis bij u ophalen. Auto Direct Verkopen heeft de beschikking over een auto ophaaldienst in eigen beheer, welke is uitgerust met verschillende type vrachtwagens, waardoor wij echt elke auto kunnen transporteren. Tevens ontvangt u ter plaatse direct het afgesproken bedrag, en een geldig RDW-vrijwaringsbewijs.

Als auto inkoop zijn wij aangesloten bij de RDW. Dit betekent dat wij door RDW gemachtigd zijn voor u een RDW-vrijwaringsbewijs uit te schrijven. Tevens wordt de auto direct afgemeld voor de wegenbelasting waarop u het teveel betaalde bedrag automatisch teruggestort krijgt door de fiscus.

Vraag vandaag nog een taxatie aan om uw auto direct te verkopen!

  • Gratis online taxatie en verkoop van uw Audi
  • Vrijblijvend bod voor uw tweedehands auto
  • Binnen twee uur ontvangt u een bod!
  • Een RDW-erkende auto inkoop, dus een vertrouwde partij.
  • Uw gebruikte auto snel verkopen
  • Gratis auto ophaalservice landelijk
  • 24/7 bereikbaar voor verkopen van uw auto

Taxatie formulier