Gebruikte auto inkopen

Gebruikte auto inkopen? Dan is Auto direct verkopen het juiste adres voor zowel particulieren als zakelijke bedrijven. Door onze jarenlange ervaring in het voeren van een groot allround auto bedrijf beschikken de taxatie specialisten over de juiste kennis van alle merken en typen auto’s om u snel en eenvoudig het juiste bod op uw auto aan te bieden. Tevens beschikt het inkoop bedrijf van Auto Direct Verkopen over alle vereisten certificaten en erkenningen om uw betrouwbaar en efficiënt van dienst te kunnen zijn. Gebruikte auto inkopen is middels deze website binnen enkele seconden geregeld.

Werkwijze bij Gebruikte auto inkopen?

Het is heel eenvoudig om uw auto te verkopen of te koop aan te bieden. Om te weten wat uw tweedehands of gebruikte auto waard is, zullen wij hem eerst taxeren. Dit kan zowel telefonisch als via het online taxatieformulier. Op basis van de door u verstrekte gegevens doen wij een bod op uw auto. Een taxatie voor de inkoop van uw auto is geheel gratis en vrijblijvend.
Accepteert u ons bod, dan komen wij uw auto gratis bij u ophalen. U krijgt dan ook direct het afgesproken bedrag uitgekeerd, en een geldig RDW-vrijwaringsbewijs.
Als Gebruikte auto inkopen zijn wij aangesloten bij de RDW. Dit betekent dat wij bij machte zijn voor u een RDW-vrijwaringsbewijs uit te schrijven. Tevens wordt de auto direct afgemeld voor de wegenbelasting waarop u het teveel betaalde bedrag automatisch teruggestort krijgt door de fiscus. Dit vrijwaringbewijs is dus erg belangrijk! Bij Auto Direct Verkopen kunt u ook terecht voor Gebruikte auto inkoop, Gebruikte auto verkoop, Tweedehands auto inkoop.

Vraag vandaag nog een taxatie aan om uw gebruikte auto te verkopen!

  • Gratis online taxatie en verkoop van uw occasion
  • Vrijblijvend bod voor uw tweedehands auto
  • Binnen twee uur ontvangt u een bod!
  • Een RDW-erkende auto inkoop, dus een vertrouwde partij.
  • Gebruikte auto inkopen op een snelle manier
  • Gratis auto ophaalservice landelijk
  • 24/7 per dag bereikbaar voor verkopen van uw auto

Taxatie formulier